Filmfestivalens sista dag

Idag var sista dagen på Driving us crazy. Det har varit några helt fantastiska dagar. Så många bra filmer varvat med några intressanta föredrag och ett panelsamtal.

Idag såg vi bland annat filmen Elias änglar och demoner där musikern Elias Hersi berättar sin historia. Han berättar om några svåra år i livet där musiken hjälpt honom att ta sig igenom mörkret.

Vi såg filmen Short term 12 som handlar om socialarbetaren Grace som jobbar på ett boende för ungdomar med problem. När en tjej som heter Jayden kommer till boendet visar det sig att hon och Grace har liknande uppväxterfarenheter. Det gör att Graces minnen av sin egen uppväxt väcks till liv.

Susanne Osten var på festivalen och pratade om sin nya film Flickan, mamman och demonerna som är planerad att vara färdig till våren. Filmen handlar om en liten flicka som lever med sin mamma som lider av svår psykisk ohälsa. Den baseras på Susanne Ostens egen uppväxt.

Stort tack till Hanna Lunblad och Carina Håkansson på familjevårdsstiftelsen för en fantastisk och mycket givande festival. Vi vill även tacka för de bidrag vi fick från festivalens fond som gjorde det möjligt för oss att gå på festivalen.

/Agneta och Anna-Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s